DE TARIEVEN: DUIDELIJK EN BETAALBAAR

Onze tarieven zijn en blijven altijd betaalbaar, omdat we vinden dat het bereikbaar moet zijn voor iedereen. Voor de smalle beurs hebben we budget shows. Alles is duidelijk en zonder verrassingen. Hoe dan ook: U krijgt altijd onze beste DJ's en de best mogelijke kwaliteit technici en apparatuur. Want dat is (en blijft) ons speerpunt. 

TARIEVEN

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van diverse factoren. Zoals het aantal gasten, de locatie, de lengte van de show en uw wensen. De goedkoopste show is € 195,- tot wel  € 995,-. In feesttenten of op festivals gelden iets andere tarieven in overleg. Hierbij is immers vaak extra versterking en licht nodig. We kunnen het allemaal leveren, geen enkel probleem en kunnen u ook altijd een indicatie of zelfs meteen de exacte kosten doorgeven. Mail, app of bel ons gerust! Onze DJ's zijn overigens ook "los" te boeken voor locaties waar de apparatuur al aanwezig is, zoals in bars, discotheken en bij evenementen.

WAAR TREDEN WE OP?

Normaal gesproken is ons werkgebied de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Maar indien een boeking buiten dit gebied valt,  is dit meestal ook geen probleem. In dat geval dient u wel rekening houden met een kleine vergoeding voor de extra kilometers en uren. In vergelijking met een show of DJ uit een ander deel van het land kunnen we toch behoorlijk voordeliger zijn, want daar zijn de tarieven vaak veel hoger. 

COMPLETE SHOWS INCLUSIEF CATERING

Omdat we samenwerken met een cateringbedrijf, kunnen we zelfs volledige verzorgde shows leveren voor een vaste prijs per persoon. De muziek met een ervaren allround DJ, een bar met bier-fris-wijn en een buffet of barbeque. Alles is inclusief bezorging, bediening, afwas en opruimen. Dus eten, drinken en dansen/feesten voor slechts € 29,50 per persoon. Indien nodig kan dit zelfs inclusief een compleet ingerichte feesttent voor € 39,50 per persoon. Voor deze boeking zullen we u in contact brengen met een cateraar, want één contactpersoon voor alles vinden we belangrijk. Zodat u niet van "het kastje naar de muur" wordt gestuurd. Zie hier voor meer info hier over ook de aankondiging onderaan deze pagina.

DE KLEINE LETTERTJES..BIJ ONS GEWOON GROTE LETTERS!

  • OPEN LUCHT: Shows in de open lucht zijn uiteraard mogelijk onder de voorwaarde, dat het podium of onze "werkplek" een goede overkapping heeft en is voorzien van een verharde vloer. U dient zelf voor een degelijke overkapping te zorgen van een aantal vierkante meters (dichte, stevige houten pallets zijn bijvoorbeeld een prima oplossing en tegelijk een perfect podium). Dit alles ter voorkoming van water-, storm- of andere schade. 
  • LADEN, LOSSEN EN PARKEREN: Al onze tarieven zijn gebaseerd op het feit, dat we met onze voertuigen in de directe nabijheid van de feestlocatie kunnen laden, lossen en parkeren. Indien er sprake is van een langere toegangsweg naar de feestlocatie, zijn we soms genoodzaakt extra kosten in rekening brengen. Dit ter beoordeling van de dienstdoende DJ en technicus.
  • TOEGANG: Alle tarieven zijn gebaseerd op het feit, dat er geen onverharde paden, wegen, trappen of andere obstakels leiden naar de plaats waar onze apparatuur moet worden opgebouwd. Onze apparatuur is soms zwaar en staat meestal op kleine wielen. Op onverharde paden, door het gras of via trappen kan onze apparatuur meestal moeilijk of helemaal niet worden verplaatst, of er kan hierdoor schade ontstaan. Dit tevens ter beoordeling aan de dienstdoende DJ en technicus.
  • OPBOUWTIJD: Afhankelijk van de soort show, de bereikbaarheid en de eventuele aanwezige obstakels, duurt de opbouw van een show doorgaans een uur tot maximaal 2 uur. In sommige gevallen zullen we, in overleg met de organisatoren en/of de zaaleigenaar, de show de dag ervoor of op een eerder tijdstip van de dag opbouwen. Dit om zo min mogelijk hinder te veroorzaken bij andere festiviteiten die vooraf plaatsvinden, zoals diners en recepties. 
  • TOESPRAKEN: We hebben standaard één extra gastmicrofoon voor eventuele toespraken. De microfoon van de DJ mag niet voor toespraken worden gebruikt.
  • ARTIESTEN EN BANDS: Artiesten of bands kunnen eventueel in overleg gebruik maken van onze apparatuur. Wij kunnen eventueel ook zorgen voor een uitstekende P.A. met zanginstallatie en een zeer ervaren technicus. Dit alles tegen meerprijs. Dit moet duidelijk bij de boeking worden vermeld, omdat we dan extra apparatuur mee moeten nemen. Achteraf is dit niet meer mogelijk.
  • VOORBESPREKING: Een eventuele voorbespreking op locatie is niet bij de prijs inbegrepen, tenzij anders vermeld. Wij komen uitsluitend langs voor een voorbespreking indien de boeking officieel door u is bevestigd. 
volledig verzorgd feest