OVER ONS - DE HISTORIE

De show is ooit ontstaan vanuit een populair radioprogramma, Hit Express, met iedere week duizenden luisteraars. Het programma was, op verzoek van ondernemers en luisteraars, regelmatig on tour. De roadshow-versie  van het programma, Hit Expres Party Tour, werd meteen een daverend succes. Met tot gevolg vele (after) parties tot in de late uurtjes. De show werd steeds vaker geboekt voor bedrijfsfeesten, bruiloften, dorps- en buurtfeesten, verjaardagen en andere feesten.  

SAMENWERKING

​Er werd samenwerking gezocht met een professioneel geluid- en lichtverhuurbedrijf, die ook ervaren technici kon leveren. Tegelijkertijd werden de eerste contracten getekend voor het leveren van DJ's aan diverse café's en dancings. De jocks van de Party Tour verzorgen inmiddels ook regelmatig optredens 's lands  grootste boekingskantoor van allround DJ's. Na enkele jaren zijn we ook de samenwerking aan gegaan met een cateringbedrijf, om een compleet pakket te kunnen aanbieden. Ondanks het succes van de show zijn we altijd met beide benen op de grond blijven staan; ​Dichtbij de mensen en vooral betaalbaar. 

COMMUNICATIE EN UITSTRALING

De shows zijn niet alleen professioneel, onze uitstraling ook. Ons team is gekleed in speciaal voor ons gemaakte bedrijfskleding, zodat we altijd herkenbaar zijn. We spreken ABN, maar ook met sommige dialecten als Gronings, Drents en Friehebben we geen moeite mee. U zult misschien nu misschien denken: Wat maakt het uit? Als iemand iets vraagt of een verzoekje wil doen en dialect spreekt, dan verstaan we  dat gewoon. Dat communiceert meestal gemakkelijker, want sommige gasten voelen zich thuis, als ze iets in hun eigen dialect of taal duidelijk kunnen maken. De meest populaire streektaal-nummers hebben we ook altijd wel aan boord. DJ's uit een ander deel van het land kennen die nummers niet niet eens, laat staan dat ze het bij zich hebben...